fredemarksgaard-rideklub-01.jpg
fredemarksgaard-rideklub-02.jpg
fredemarksgaard-rideklub-03.jpg
fredemarksgaard-rideklub-04.jpg
fredemarksgaard-rideklub-05.jpg
fredemarksgaard-rideklub-06.jpg
fredemarksgaard-rideklub-07.jpg
fredemarksgaard-rideklub-08.jpg
fredemarksgaard-rideklub-09.jpg
fredemarksgaard-rideklub-10.jpg
fredemarksgaard-rideklub-11.jpg
fredemarksgaard-rideklub-12.jpg

Opstaldning

Vi har plads til opstaldning af 60 heste, heraf er de 16 bokse ponybokse. De fleste bokse har eget vindue eller ovenlysvindue.

For at tilgodese hestens naturlige behov for at spise hyppigt, er der foderautomater der fodre 8 gange dagligt. Der fodres med fuldfodreblanding fra Kirstinedal Mølle. Såfremt det ønskes kan der desuden suppleres med roepiller om morgenen.  Ønsker man at medbringe eget foder skal det kunne gå i foderautomat.

Desuden er der mulighed for at hesten får wrap 2-3 gange dagligt. Man skal selv sørge for at sætte wrap frem til hesten som personalet så vil give. Der kan købes wrap efter behov

Alle bokse er strøet med træpiller for at få det bedste indeklima med meget begrænset støv.

Da der ikke er ansat personale til at muge ud skal man selv tage klatter dagligt.

Opstaldning indebærer desuden 1-2 staldvagter årligt - oversigten finder du her.

Da der ikke er krav om at hesten skal tages ud af konsum skal hesteejeren, såfremt hesten har haft dyrlæge og fået medicin, tage en kopi af tilbageholdessedlen. Denne skal sættes i mappen med tilbageholdelsessedler i rytterstuen.

Opstaldning kræver medlemskab af Fredemarksgaard Rideklub, herunder også facilitetskort som skal betales til rideklubben.

Kontakt os ang. opstaldning på Fyn

Kontakt os gerne for spørgsmål eller forespørgsler ang. opstaldning. Vi tilbyder opstaldning på Fyn nær Odense. Find os her eller kontakt os på tlf.: +45 29 67 66 90

Se priser